Humble Brush -hammasharja

4,90 

Bambusta valmistettu vegaaninen hammasharja.

19 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 21 Osasto:

Kuvaus

Humble Brush -merkkinen hammasharja.

Biohajoava ekohammasharja. Humble Brush bambuhammasharjan harjakset ovat BPA-vapaita nylonia, ja ne voi käytön jälkeen kierrättää muovin mukana. Hammasharjan varsi on 100 % biohajoavaa bambua, joka on luonnostaan antibakteerista, eikä sen viljelyssä tarvita lannoitteita tai torjunta-aineita. Harja on pakattu biohajoavaan, täysin kasvipohjaiseen kääreeseen, ja harjan pahvipakkaus on tehty 100 % kierrätysmateriaalista.

Materiaali: bambu, nylon-6

The humble co. on ruotsalainen yritys, joka valmistuttaa hammasharjat vastuullisesti Kiinassa, jossa harjojen raaka-aine, bambu kasvaa. On ekologisempaa valmistuttaa harjat valvotusti siellä, kuin kuljettaa bambu valmistusta varten ruotsiin. Harjoissa on käytetty korkealle lehtensä kasvattavaa bambua, jota pandat eivät käytä ravinnokseen.

Ja tiesitkö, että ostamalla Humble Brush -hammasharjan sinä autat samalla vähävaraisia ihmisiä – tuotteiden myyntitulojen ansiosta The Humble co.:lla on mahdollisuus edistää hyvinvointia köyhissä maissa tarjoamalla mm. kattavaa suunhoitoa, hygieniaohjeistusta sekä tarvittavia välineitä.

”Never believe that a few caring people can’t change the world. For, indeed, that’s all who ever have.” 

 

”Täähän maistuu puulta!” totesin, kun ensimmäisen kerran pesin hampaani bambuhammasharjalla. Sinänsä loogista, sillä puutahan harja on. Mutta apua, maistuuko se aina puulta?

Voin kertoa, että ei. Ensimmäisen ja toisen pesukerran jälkeen harjani ei enää maistunut puulta. Ja sitä paitsi, maistuuhan elämäkin joskus puulta ja me kestetään se. Miksei me siis kestettäis sitä, että hammasharja maistuu pari ensimmäistä pesukertaa hieman puulta, kun se sen jälkeen on ihan täydellinen. Ja kun tää vanhenee (ei yhtään sen nopeampaa kuin muovisetkaan harjat), niin tämän voi pistää vaikka saunan pesään. Palaa yhtä hyvin kuin puu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.