Luonnonkumitutti ankkakuviolla

7,90 

Symmetrinen tuttiosa. 0-3 kk tai 3-36 kk ikäiselle.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 4322 Osasto:

Kuvaus

100% luonnonkumista valmistettu tutti vauvoille. Symmetrinen tuttiosa. Tuttia on kaksi eri kokoa: 0-3 kk sekä 3-36 kk. Tilatessasi valitse ostoskoriin oikea koko.

  • Luonnonkuminen tutti on myrkytön, turvallinen ja ekologinen vaihtoehto vastasyntyneestä taaperoon.
  • Tutti ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita.
  • Koska tutti valmistettu yhdestä osasta, se eliminoi bakteereja taaten hygieenisimmän vaihtoehdon. Siitä ei myöskään irtoa palasia.
  • Tutin perhosmainen muoto lisää käyttömukavuutta antaen tilaa nenälle ja poskille. Pienet ilmareiät antavat ihon hengittää. Tämä tutti on pehmeä ja hellä pikkuiseen suuhun!

 

Tutit ovat asia, joka jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Sairaanhoitajaopintojeni aikana kävin imetysohjauskoulutuksen, jossa tutit luokiteltiin pahaksi asiaksi. Niiden sanottiin hankaloittavan lapsen hampaiden kasvua, sekä vääristävän imuotetta ja estävän siten imetyksen onnistumista. Lisäksi lapsen viesti nälästä piti ymmärtää ennen kuin lapsi itkee, ja tutin sanottiin olevan tulppa suuhun silloin, kun lapsella olisi asiaa.  Noh, niin tai näin, itse en ihan niin radikaalisti asiaa katselisi.

Pienelle lapselle tutti voi olla kylläisenäkin rauhoittava elementti. Jotkut eivät totu tuttia syömään koskaan, ja se on ihan ok. Yhtä ok on mielestäni kuitenkin myös se, että lapsi syö tuttia. En tunne yhtään lasta, jonka imetys olisi mennyt mönkään tutin vuoksi, ja jos joku tietää, niin ainakaan se ei ole kovin yleistä. Jos lapsesi tarvitsee tuttia, uskallan väittää, että tässä on turvallisin ja ekologisin vaihtoehto hänelle. 

Lisätiedot

Paino 0.025 kg
Mitat 8 × 4 × 13 cm
Lapsen ikä

0-3 kk, 3-36 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.