Oh bee eco -kestokelmut, 3 kpl pakkaus

29,90 

Ekologinen, vegaaninen ja biohajoava kestokelmu ruoan säilytykseen.

Kuvaus

Ekokääre, Bee’s wrap, mehiläisvahakääre, ekokelmu, kestokelmu…Rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Joka tapauksessa tämä älyttömän ihana paketti on varsin kätevä, ja myös varsin ekologinen! Pakkaus sisältää kolme erikokoista käärettä (S15x15, M21x21, L25x25), joilla voit korvata muovikelmut ja pakastuspussit. Ekokääre säilyttää ruoan tuoreena, ja voit käyttää sitä yhä uudelleen ja uudelleen.

Ekokääreiden valmistuksessa käytetään kierrätettyjä 100% puuvillakankaita, jotka käsitellään useiden pesukertojen jälkeen mehiläisvahasta ja kookosöljystä valmistetulla seoksella. Mehiläisvaha on luonnostaan antibakteerista. Tuote täyttää Ruokaviraston elintarvikekontaktimateriaaleille säätämät vaatimukset.

Käyttö: Ekokääre muovautuu käsien lämmöstä erilaisten astioiden ja esimerkiksi eväsleipien tai hedelmien ympärille. Käytön jälkeen kääre huuhdellaan haalealla vedellä ja asetetaan astiakaappiin kuivumaan. Halutessasi voit käyttää myös mietoa astianpesuainetta. Loppusijoituspaikkana kääreen voi kompostoida.

Huom! Ethän säilytä kääreessä raakaa lihaa tai kalaa! Pieni osa ihmisistä allergisoi mehiläisvahalle, huomioithan tämän, mikäli tiedät olevasi herkkä mehiläisvahalle.

Ekokääreiden valmistajana toimii Oh Bee Eco yhteistyössä Mesila Isä & Poika Ay:n kanssa.

 

”Oi että miten ihania uusia lakanoita!” Lilla Ilona henkäisi silmät loistaen, kun Oh Bee Econ kääreet saapuivat. ”Tuntuvat kyllä vähän oudoilta…onko ne tärkätty?”

Kun kerroin Lillikselle mitä kääreet ovat ja miten ne on valmistettu, niin kyllä se oli ihmeissään.

”Ai että niiden mun pään kokoisten pörröisten hyönteisten ansiota siis tuommoinenkin juttu! Oho! Miksei tuolla valmistajien listassa sitten lue myös niitä pörriäisiä? Vai onko nuo Mesilan Isä & Poika mehiläisiä?”

Tietääkseni Mesilan Isä & Poika -yrityksessä työskentelee ihan tavallisia ihmisiä niin kuin myös Oh Bee Econ ”takana”, mutta googlettamalla selvisi, että kyllä Mesilassa myös pörriäiset kovasti pistävät korttaan kekoon. Ehkä ne on vain unohtunu listasta.

Joten:  Ekokääreiden valmistajana toimii Oh Bee Eco yhteistyössä Mesila Isä & Poika Ay:n sekä siellä ahkerina työntekijöinä toimivien mehiläisten kanssa.  😀

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 25 × 11 × 0.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.