Tietoa meistä

Lilla Ilona Tmi
Rakkaudesta ihmisiin ja luontoon

Yrittäjyyteni alkuun kuuluu oikeastaan kaksi tärkeää päivämäärää: Ilonan päivä 9.10.2018, jolloin virallisesti aloitin yritystoimintani, sekä 17.10.2018, jolloin tein pienen maskottini, Lilla Ilonan.

Tuo pieni nukke valmistui hetken mielijohteesta, enkä osannut arvatakaan, kuinka tärkeä osa yritystäni siitä vielä tulisi. Naureskelin sitä tehdessäni itsekin itselleni, että pitäisi kai tässä tehdä jotain virallisempaakin, kuin ommella kangastilkuista pientä punamekkoista tyttöä! Jälkeenpäin olen arvostanut suuresti tätä ensimmäistä konkreettista työtäni – ilman sitä yrityksestäni puuttuisi iso pala.

Lilla Ilona Tmi:n yrittäjänä hyörin minä, Ulla Ilona. Pidän valtavasti ihmisten kanssa olemisesta, enkä suostu sanomaan itseäni yksinyrittäjäksi, vaikka työskentelenkin kotoa käsin ja olen yritykseni ainoa työntekijä. Onnekseni olen kuitenkin saanut verkostoitua moniin ihaniin yrittäjiin, joiden kanssa teemme tavalla tai toisella yhteistyötä.

Vapaa-aikanani rakastan viettää aikaa läheisteni kanssa. Harrastan monenlaista luovaa toimintaa, kuten pianon- ja viulunsoittoa, jonkinasteista säveltämistä, kirjoittamista, valokuvausta jne. Omaan sekä ompelijan, että sairaanhoitajan ammatin. Molemmat niistä ovat sydäntäni lähellä, ja yritykseni kautta haluankin tuoda esiin sekä käsillä tekemistä, että myös hyvinvointiin liittyviä asioita.

Yritykseni pääpaino on kuitenkin ekologisten tuotteiden valmistus ja jälleenmyynti. Ompelen itse tuotteita myrkyttömästi kasvatetusta pellavasta, minkä lisäksi myyn sekä ekotukun, että myös useiden suomalaisten yrittäjien ekologisia tuotteita. On mahtavaa saada tukea oman yrityksen puitteissa muitakin suomalaisia yrittäjiä! Yhteistyössä on voimaa!

Yrityksemme tarinaa voit seurata Instagramissa, josta löydymme lillailona_tmi -nimimerkin takaa, sekä Facebookissa nimellä Lilla Ilona.

Mikäli sinulla on yritys, jonka tuotteiden ajattelisit sulautuvan hyvin yritykseni arvomaailmaan, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan jälleenmyyntiasioista lisää! Myös muissa asioissa esim. jonkinlaisen yhteistyön suhteen voit ottaa yhteyttä vaikkapa pistämällä sähköpostia osoitteeseen ullailona@lillailona.fi .

Yritykseni maskotin, Lilla Ilonan terveiset:

Hei! Minä olen Lilla Ilona, sopivan monta vuotta vanha. Joskus kuulen minua sanottavan pikkuruiseksi koska mahdun taskuun, mutta totuus on, että olen peräti 10,5 senttiä pitkä! Eli  juuri sopivan kokoinen, niin kuin me kaikki ollaan. Sinäkin mahtuisit varmasti taskuun, jos tasku olisi sinun kokoisesi, eikö niin?

Olen todella vahva ja rohkea, ja minusta on kiva hämmästyttää ihmisiä tekemällä jotain, mihin he eivät uskoisi minun pystyvän – kuten kantamalla Ullalle saapuvia postipaketteja kirkonkylältä kotimökkiin asti. Lähin ystäväni on Lilla Mikael, joka muutti meille keväällä.

P.S. Minä tykkään sinusta kovasti, suuren sydämeni pohjasta asti. <3 

T. Lilla Ilona