Nyytti -pellavapyyhe

62,00 

Pellavapyyhe vauvoille ja pikkulapsille. Kulmahuppu ja kätevä helmanlyhennysmahdollisuus. Koko 80 x 80 cm.

Kuvaus

Nyytti-pyyhe on pääasiassa vauvoille tarkoitettu pellavapyyhe, mutta se käy hyvin myös hieman isommalle lapselle.

Koko: 80 x 80 cm. Kulmahupun saa halutessaan ilman pitsiä (jos haluat ilman pitsiä, mainitsethan siitä tilauksen lisätiedoissa). Pyyhe ripustetaan helmassa olevasta ripustuslenkistä, jotta huppuosakin kuivaa paremmin. Vauvan kasvaessa taaperoikään voi helmakulman ”lyhentää” solmimalla kankaaseen kiinnitetyn pellavanyörin kiinni ripustuslenkkiin – näin helma ei laahaa maata ja kastu. Kuvasta poiketen kiinnitysnyöri on pyyhkeen ulkopuolella, jolloin taitettu helma ei aiheuta kompastumisriskiä.

Osassa tuotekuvista on Nyytin kaverina Hiippaliina -pyyhe sekä Luonnonystävän pyyhe.

Pellavan hoito-ohjeet: Pesu 40 – 60 asteessa, kevyt linkous, ei huuhteluainetta, kuosittelu muotoonsa kosteana, kolmen pisteen silitys. Pellava on materiaali, joka vain paranee ajan myötä. Kaikki käyttämäni pellavakankaat on valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti eli toisin sanoen nämä kankaat eivät ole myrkkyjä nähneet.

”Minä rakastan sinua pikkuinen, tähtisilmäni, aurinko aamujen. Sinun hymysi ihana valloittaa, sinut vasten rintaani painaa saan. Olet aarteeni, nyyttini pieni.”

Lisätiedot

Paino 0.3 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.