Ankkaystävä, Valkoinen

14,90 

Hevean Kawan -ankka, k. 8 cm.

9 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 321 Osastot: ,

Kuvaus

Tämä HEVEAn Kawan -ankka on valmistettu 100% luonnonkumista eikä se sisällä PVC:tä, BPA:ta, ftalaatteja tai keinotekoisia väriaineita. Ankka on saanut vaalean värinsä luonnon kalsiumista. Yksityiskohdat on maalattu käsin kasviväreillä ja ne stimuloivat vauvan näköaistia. Tämän Ankan uiskenneltua vanhempien ei tarvitse puolta tuntia puristella vettä pois ankan sisältä, sillä HEVEAn kylpyleluissa ei ole ollenkaan ns. ilmareikää. Vesi ei siis pääse sisälle homehduttamaan tätä ankkaa ja se pysyy hygieenisenä. Ekologisuutensa lisäksi Kawan -ankat ovat siis myös turvallisia.

Kawan-ankka on mainio puruleluksi, kylpyankaksi ja ihan tavalliseksi leikkikaveriksikin. Ja kummakos tuo, sillä malesian kielellä Kawan tarkoittaa ystävää.

Ankan korkeus 8 cm.

”Olisin kysynyt Lilla Ilonalta kommentteja tästä ankasta, mutta hän kehotti kysymään mielipidettä tällä kertaa muilta lapsilta. Noh, me otettiin ankat mukaan tuotekuvauskeikoille, ja täytyy sanoa että vastaanotto oli varsin riemukas. Lapset oikeasti rakastaa näitä. Sen Lilla Ilona kuitenkin totesi, että jos hän laittaa ankan kylpyammeeseensa, hän ei enää itse mahdu sinne. Niinpä hankin Lilla Ilonalle hieman pienemmän version.”

Lisätiedot

Paino 0.1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.