Unelmapyyhe

89,00 

Pellavavohveli pyyhe, koko n. 96 x 160 cm.

Tuotetunnus (SKU): 1111 Osasto:

Kuvaus

Pellavavohveli pyyhe, koko 96 x 160 cm.

Pellavan hoito-ohjeet: Pesu 40 – 60 asteessa, kevyt linkous, ei huuhteluainetta, kuosittelu muotoonsa kosteana, kolmen pisteen silitys. Pellava on materiaali, joka vain paranee ajan myötä. Kaikki käyttämäni pellavakankaat on valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti eli toisin sanoen nämä kankaat eivät ole myrkkyjä nähneet.

Tämä pellavavohvelista ommeltu pyyhe on jokaisen saunakansalaisen unelma.

Paitsi Lilla Ilonan. Hänen mielestään tämä on ihan liian iso, sen sisään kuulema eksyy! Ehkä tyytyväisyys on tässä kohtaa suuhteellista, sillä kaikki hieman Lilla Ilonaa isommat ihmiset ovat olleet pyyhkeen kokoon varsin tyytyväisiä.

Lilla Ilonan mielipiteestä huolimatta pyydän sinua ottamaan yhteyttä, jos tarvitsisit vielä tätäkin kokoa isomman pyyhkeen. Lupaan valmistaa pyyhkeen sinulle vielä isompana, sovitaan hinnasta etukäteen. Ilmoitathan myös, jos tarvitset kompromissipyyhkeen, eli hieman pienemmän kuin tämä mainittu koko, mutta kuitenkin lasten pyyhettä (70 x 120 cm) isomman. Unelmapyyhkeesi kuuluu olla sinulle juuri oikean kokoinen! 

Lisätiedot

Paino 0.65 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.