Julkaistu 1 kommentti

Milloin sun verkkokauppa on valmis?

Tuon kysymyksen olen kuluneen vuoden aikana kuullut niin monta kertaa, että se on päässyt lähes samalle tasolle ”mitä sulle kuuluu” -kysymyksen kanssa. Eikä se ole kummakaan – yrityshän on tällä hetkellä osa minua. Toki olen siis hyvin kiitollinen ihmisten kiinnostuksesta. Samaan syssyyn täytyy kuitenkin myöntää, että tämä hyvää tarkoittava kysymys on aiheuttanut aina myös pienen sisäisen nolostumisen.

Pian. Ei vielä hetkeen. Piakkoin. Toivotaan, että pian. Kesän aikana. Syksyllä. Kohta. Kerron kyllä sitten. Siinä yleisimpiä vastauksiani tähän otsikossa näkyvään kysymykseen. Henkilökohtaisesti toki tiedän, mikä kaikki tätä prosessia on viivästyttänyt, eikä minun tarvitsisi tuntea minkään sortin häpeää asian suhteen. Kiitän kaikkia teitä siitä, että olette jaksaneet kärsivällisesti odottaa sen enempiä selityksiä kaipaamatta. Sanotaanko vain näin yleispätevästi, että elämä ei mene aina suunnitelmien mukaan ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Mutta tiedättekö, että kaiken mahdollisen jälkeen tuntuu ihan äärettömän huvittavalta ja jännittävältä kirjoittaa sormet sauhuten (kyllä, nekin voivat sauhuta, jos kirjoittaa oikein lujaa) tätä ensimmäistä blogipostausta tietäen, että kohta voin sanoa: NYT!

Ennen kuin sanon teille NYT, haluan kuitenkin kirjoittaa tänne kiitokset niille ihmisille, joita ilman verkkokauppa ei olisi todellakaan auki tänä iltana. WordPressin ja Woocommercen yhdistelmää mainostetaan yksinkertaisena ja helppona tapana rakentaa verkkokauppa. En tiedä onko tekninen osaamiseni suoraan kivikaudelta (paljon mahdollista), mutta sen minä sanon, että ilman miestäni olisin ollut ihan hukassa. Kun minulla on ollut ongelma, hän on googlettanut, säätänyt ja kokeillut erilaisia vaihtoehtoja puhuen samalla hepreaa (ammattislangia) ja kirjoittaen hieroglyfejä (koodeja). Hän on jaksanut tukea ja kannustaa minua. Ja ennen kaikkea hän on uskonut minuun sillonkin, kun itse en ole jaksanut. Suurin kiitos kuuluu siis rakkaalle miehelleni, joka tälläkin hetkellä on vielä omalla tietokoneellaan hienosäätämässä verkkokauppaa. <3

Hänen lisäkseen haluan kiittää myös kaikkia muita läheisiäni ja ystäviäni. Heiltä saatu kannustus sekä myös tervetullut ja rakentava kritiikki on ollut todella tärkeää. Toivottavasti tiedätte jokainen tahollanne, että kannustuksellanne on oikeasti ollut valtava merkitys. Yrityksen nimestä kiitän veljeäni – hän teki minulle pari vuotta sitten Spotifyn soittolistan nimellä For Lilla Ilona, ja heti sen nähdessäni tiesin, että siinä se yrityksen nimi nyt on!

Kiitän jokaista yrittäjää, johon olen tässä matkan varrella tutustunut joko livenä tai somessa. Teiltä saatu vertaistuki on ollut mahtavaa, ja on ollut ihana saada teistä mitä ihanimpia ”työystäviä”. Kiitän jokaista yrittäjää, jonka tuotteita olen saanut ottaa jälleenmyyntiin. Tällä hetkellä verkkokaupassa on vain osa tuotteista, lisää on tulossa koko ajan.

Kiitän jokaista minua somessa seurannutta. Kommenttejanne ja viestejänne on ollut mieltä lämmittävää lukea. <3 Kiitän kaikkia niitä, jotka ovat mahdollistaneet minulle haluamani tyyliset tuotekuvat: jokaista mallia ja heidän vanhempiaan, heitä, joiden kotona tai pihamaalla olen saanut kuvata, sekä Tyrnävän kirjaston ja kotiseututalon henkilökuntaa. Kiitos myös juuri Sinulle, joka nyt luet tätä.

”Hei, etkö sinä meinaa minua ja Lilla Mikaelia kiittää?” huutelee Lilla Ilona juuri olkapäältäni. Olin kyllä juuri pääsemässä siihen. Kiitos Lilla Ilona (joka tänään vietät syntymäpäivääsi). Ilman sinua yritykseni ei todellakaan näyttäisi ja kuulostaisi tältä. Tiedät sen itsekin. Kiitän myös Lilla Mikaelia, sillä hänkin on auttanut minua aivan valtavasti, erityisesti tietotekninen osaaminen on hänellä hallussa.

”Annapas, kun minäkin kirjoitan vähän,” tuumaa Lilla Ilona ja alkaa hypellä näppäimistöllä.

Kiitos Ulla, että ompelit minut vuosi sitten. Ilman sinua ei olisi minuakaan, ja sekös vasta suuri harmi olisi! Olen kiitollinen, että saan olla osa yritystäsi. Toivon sille paljon onnea ja menestystä.

”No niin, nyt saat jatkaa,” Lilla ilona sanoo, ja menee menojaan.

Mutta oikeastaan tämä olikin nyt tässä. Tähän loppuun voisin vielä vain kertoa, että verkkokauppanihan ei oikeasti ole koskaan valmis. Uusia tuotteita alkaa tipahdella tänne, ja toki tätä myös hiotaan aina kun sille on tarvetta. Kohta tulen sanomaan teille, että verkkokauppa on auki NYT, mutta vastaisuudessa jos minulta kysytään verkkokaupan valmistumisajankohtaa, tulen kertomaan totuuden: se ei ole valmis koskaan. Ja hyvä niin. <3

Rakkaudella,Ulla Ilona

1 ajatus kohteelle “Milloin sun verkkokauppa on valmis?

  1. .. Vau, mahtavaa.. Hieno kirjotus.. 👍🙌

    Onnea ja menestystä uuteen firmasi, Ulla.. 🙏

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *